Camping Oosterbeeks Rijnoever is een kleine gezinscamping, prachtig gelegen in de uiterwaarden van de rivier de Rijn, met de bossen en heuvels van de Veluwe in de rug en met de blik gericht op de weidsheid van de Betuwe aan de overkant van de rivier. Op de camping zijn zowel seizoensplekken als toeristische plaatsen aanwezig. De toeristische plaatsen zijn geschikt voor caravans, campers (tot max. 7 meter) busjes, vouwwagens en tenten (tot max 6 meter). U bent vanaf 14.00 uur welkom, de vertrektijd is bij ons uiterlijk 13.00 uur. Onze camping leent zich bij uitstek om uit te rusten en te genieten. Voor feestjes is ons terrein niet geschikt.

Verder bieden wij de mogelijkheid om in de gezellig ingerichte woonwagen "Toeverijn" te overnachten. Deze is bedoeld voor 2 personen. Matrasovertrek, sloop en slaapzak zelf meenemen. Eén kind extra is mogelijk. Hiervoor betaalt u (vanaf 4 jaar) € 4,75 plus toeristenbelasting extra. De "Toeverijn" dient u bij verlaten zelf schoon te maken. U kunt vanaf 14.00 uur uw intrek nemen en de uiterlijke vertrektijd is 12.00 uur. Huisdieren en roken zijn in de Toeverijn niet toegestaan.

uitzicht woonwagen Toeverijn

inrichting woonwagen Toeverijn

Op ons terrein staan enkele eenvoudige speel- en klimtoestellen voor de kleintjes. Erg in trek is de piratenboot, waarop ze naar hartelust kunnen spelen en in het kraaiennest kunnen klimmen.
Als 's zomers de stuwen gesloten zijn stroomt de rivier niet en kun je heerlijk bij de strandjes pootje baden. De strandjes op ons terrein zijn alleen toegankelijk voor onze camping en jachthaven gasten.

Alle kampeerplaatsen m.u.v. het trekkersveldje kunnen wij voorzien van stroom. (Max. 4 amp., bij de prijs van de kampeerplaats inbegrepen) Gebruik van elektrische barbecues, kachels of ovens, etc. is niet geoorloofd.

De Cantine, (die tijdens openingstijden tevens dienst doet als receptie), is gedurende het kampeerseizoen van dinsdag tot en met zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Gedurende de zomervakantie zijn wij van dinsdag tot en met zaterdag open tot 22.00 uur, met een rusttijd tussen 18.00 en 19.30 uur en op zondag tot 17.00 uur. 's Maandags is de Cantine altijd gesloten.

In of op het terras van de Cantine kunt u genieten van verse koffie van de lokale koffiebranderij in Oosterbeek, diverse soorten thee of andere al dan niet alcoholische dranken en verder van heerlijk appelgebak, tosti's, diverse gezonde broodjes, soep en kleine versnaperingen.
In de Cantine ligt dagelijks de krant, er zijn tijdschriften en boeken te leen en kinderen kunnen hier spelletjes doen of lekker zitten tekenen. Voor de muziekliefhebber is er een piano aanwezig. In en rond de Cantine is WIFI aanwezig.
Tevens kunt u hier terecht voor informatie over de omgeving en voor wandel/ fietsroutes.

Op de camping is een overkapte ruimte: "het Huuske", waarvan iedereen gebruik kan maken. Men kan hier de was drogen, er staat een tafeltennistafel, een koelkast met diepvriesruimte en bij wat mindere weersomstandigheden kan hier gekookt en/of gegeten worden.

Wij hebben een goed sanitairgebouw en hechten er belang aan dat dit schoon en hygiënisch is. Gebruik van de douches is bij het kampeergeld inbegrepen. Aan de achterzijde van het sanitairgebouw kunt u uw chemisch toilet legen. Er is een wasmachine beschikbaar, waarvan u gebruik kunt maken tegen een vergoeding van € 6,00 per wasbeurt. (wasmunt te verkrijgen in de Cantine).

Het centrum van Oosterbeek ligt op fietsafstand. Hier bevinden zich de meest noodzakelijke winkels en supermarkten. Er is ook een natuurvoedingswinkel dichtbij.

Op 10 minuten loopafstand is er een busverbinding tussen NS station-Arnhem en Centrum Wageningen. Lijn 51 rijdt op werkdagen 2 maal per uur. 's Avonds en 's zondags één maal per uur.

Auto's of motoren mogen alleen het terrein op om in en uit te laden. Hierna blijven zij op de parkeerplaats.

Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd.

camping Oosterbeeks Rijnoever